19th March 2011 is the greatiest day  

Posted by: shellysiidamit

Hello semuaaa . . . Hah, teman ade citer ni. Teman nak citer tentang 19hb March, hari Sabtu ito. Ehe. Citer diyer tentang haritu teman tengah nyambut birthday party. Teman jemput cousin, aunty, uncle, kawan teman Dan jugok my sintaaaa ;D haritu hari yang paling the best bagi teman. Teman banyak happy Dan jugok Ada kezutan buat teman. Ehe.

Teman tak tahu camner nak gito kat korang. Waktu tu, kitorang semuer berkumpul kat bilik tamu. Teman tak tahu memula apade. Teman pikiq Ada pertunjukkan ke apaker.

Tetiber jer lampu tu gelap kene tutup. Teman pikiq Ada magic. Ruporuponyo . . . Ada kezutan buat teman. Nak tahu ape? Teman telah dihadiahkan 2 buah cake birthday Dari cousin teman Dan jugok dari abang angkat adik teman. Timakaseh bebanyok yek. Ehe. Kendian, sesi tiup lilin Dan potong kek. Andandand sesi gambar bersama. Memang best punyerrrrr.

Lepastu lak, Ada pertunjukkan Dari cousin teman iaitu pertunjukkan ahli silap mata. Kendian, pameran ular. Whaaaaa, geli teman ngantuk ulaq tu. Eee. Ehe.

Tapi teman bersyukur sangat kerna dapat bersama denga kekasih teman. Thanks my sintaaaa for coming to my birthday party and thanks also for the present. I love it much. ;D

I will remember those day. It's too special to me ;D

This entry was posted on 5:43 PG . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Langgan: Catat Ulasan (Atom) .

0 comments

Catat Ulasan