24th August 2011, Hangout and Berbuka Puasa with temans tercinta ;)  

Posted by: shellysiidamit

Assalamu'alaikum dan salam sejahtera. Okay, ane cerita masatu tyme 24th August. Aku hangout with the babes and the dudes. It was awesome.

Okay, citanya start dari aku ikut sii Hanny which is sii Qilah join with her too. We were talking about someone that we admire much and totally we're funny. Then, we're gonna go to Giant to take sii Diiqah and sii Nuyun. Then, kami ke The Arch kan membayar deposit for buka puasa which is sii Diiqah ada booked table for us. Pastu . . . Kami ke . . . HuaHo Kiulap pat bank Taib. Mengambil voucher ku. YUHUUUUUU. tapi salah tempat, panya pat kawasan . . . Bedapanan ngan BebeLand atu. Tempat insuran aah. Memalukan beta sahaja. HAHAHAHA. Lapas dapat voucher, ke Kiulap Mall kami. Actually plan kami kan liat wayang Final Detination 5 tapi . . . Wayang atu nada main. HOH.

Pastu, Anik ada message that he's on his way to somewhere and he asking me, where are we? And I just reply his text taht we're gonna wait him at Kiulap, Mall. So, while kami menunggu Anik, kami sedang buang tabiat. wheeeeeeeeeeeeeeeewwww.

Timbul sii Anik, membuang tabiat lagi kami. HEHEHE. Inda pandai abis ne kami kan membuang tabiat aah. HOHOHO. Then, kami ke Yayasan kan karaoke. Banartahtu. HAHAHAHA. Siuklah kami tu karaoke aah. I will miss this moment. Wheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeewwwww. HHAHAHAHA. Lapas puaskan hati karaoke atu, kami kan ke The Arch. This is the funny moment yang pernah terjadi pat rumah kami. Mau tau apa? Dahlah kami ne parking dibawah, then kan keluar, pusingpusing kes na tahu jalan keluar. La illah. Beri malu jua banar. HAHAHAHA.

Pastu, kami tiba dah ke The Arch which is durang Haji Esa sedang menunggu. KEKEKEKE. So, kami berbuka puasa. YEEHAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. This is the funny thing, which is Qayyum timbul kat The Arch while kami mengaut makanan tuk buka puasa, no one knows that he's come. Only aku sama sii Qilah saja. Mau tau pasal apa? Pasal rambutnya luan nugget. HAHAHAHA. Lastnya, barutah urang tau kehadirannya. HEHEHE. Then, durang Haji Esa jalan awal which is kami maseh lagi stay kat The Arch. Memikir kan kemana lagi. Rasa bah mau enjoy aah. HOHOHO. So, we've planning ke JP which is JP buka pukul 8. HEHEHE. Inda jua batah tu kan. Kami jalan dalam kul 7lalu. HOHOHO.

Timbul pat JP, main kat playground tah kami ne. HEHEHE. Sii Diiqah balik awal. So, kami taruskan lah jua dengan taman kami atu. HOHOHO.

This entry was posted on 5:50 PG . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Langgan: Catat Ulasan (Atom) .

1 comments

inda membawa-bawa jalan ahh..

Catat Ulasan