Berbuka Puasa With Classmates  

Posted by: shellysiidamit

16th August 2011, Tuesday, me and my classmate berbuka puasa kat I CAFE di Seria. Thanks for this planning even nada ramai yang datang but I do having fun with you all. Maraming salamat po.

After kami abis makan, kami ke UNI Arcade with them. Ada yang main DDR, main kereta, then main basketball, taking picture and apapa je lah. Aku and Amal balik awal sal ia kedewan Pyramid and aku ikut ya balik. HOHOHO. So, byebye kamu yang tinggal di Arcade aah. HEHE.

Then. menjelma kat dewan Pyramid meliat urang bedagang. HOHOHO. You all better datang tengok diorang punya barang jualan even tah jauh di KB. HOHOHO.

Then, balik. YEAYYYYYY. HAHAHA, kes malas kan cerita panjang menunggu durang sii G Esa with the babes and the dudes. HOHOHO. So again, thanks for the bebruka puasa bersama. HEHE. Enjoy with kamu ;)

This entry was posted on 7:27 PG . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Langgan: Catat Ulasan (Atom) .

0 comments

Catat Ulasan