Kenangan Di OGDC Bersama Teman, 11th April 2012  

Posted by: shellysiidamit

Assalamu'alaikum. HAAAAH. Ne kite nak cerita sikit. Maklum lah dah lama tak update. Bebalik ada yang whattap aku napa tak update blog aku ne hah. Aku busy lah, mana ada masa nak update blog. Ah, ne aku nak update lah ne. Dah ketinggalan dah cerita aku ne. Bulan April punya cerita. Aku ngan kengkawan aku hangout sesama waktu lunch kat gerai atas Soon Lee tu. Hah. Tempat tu dah best punyer. Sedap pulok makanan kat situ. Hah. Tyme tu bestday my kawan sii Faezah a.k.a Jojo :) Later update another pic yang kat OGDC :)





This entry was posted on 5:45 PG . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Langgan: Catat Ulasan (Atom) .

0 comments

Catat Ulasan