New Story  

Posted by: shellysiidamit

Assalamu'alaikum warahmatullah hi wabarakatuh.

Hai,
Disini I nak ceritakan satu cerita yang bikin I stress melanda selama dua hari kan ketiga hari sudah. Aku inda dapat log in ke blog ku. HAHAHA. Menangis ku mikiiikan. Yatah tu naaaah, luan banyak email. Biasalah, dahulunya jaman poklen.  Inda cukup satu email. HAHAHA. But alhamdulillah dengan hasil usaha ku antam saja log in email dan ahernyaaaa, aku berjaya masuk blog ini. HUUUU.

Banyak kan dishare sebenarnya tapi apakan dayaaaa. Subuh ane jua ku kan becaitaaa, lalaaah tu geeng. Habanghabang, hadikhadik dan halaihalai pun tidur sudah. Aku ane saja kelawar mengusahakan email ku. Baru email blog tu ku usahakan aaah, email account ku atu baaaah kan dipikiiikan lagi. Marah ku aaah.

Apapapun, alhamdulillah saya dah berjaya memasuki blogger dan mengupdate blogger saya. Makanya, saya disini ingin mengucapkan Selamat Subuh. Silalah tidur.

Bye :)

This entry was posted on 11:11 PG . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Langgan: Catat Ulasan (Atom) .

0 comments

Catat Ulasan