Terima Kasih by IamNeeta Lyric  

Posted by: shellysiidamit

Tidak pernah ku rasa
Perasaan yang begini
Tulus tuk mencintaimu
Semua kerna dirimu
Ku berubah hidup kini
Penuh dengan senyuman

Oh sayang . . .
Datanglah ku ingin dirimu
Dekatlah padaku
Ku rindukan pelukmu
Terima kasih atas segalanya
Yang telah kau beri
Amat ku hargai
Semua ku simpan didalam hati
Penuh riang
Tawa mesra terus terukir dihati

Siapa sangka kan bahagia
Bila dulu pernah luka
Cinta datang tak diduga
Bawa hingga syurga . . . 

Klepek - Klepek by Hesty Lyric  

Posted by: shellysiidamit

Cintaku klepek-klepek sama dia
Sayangku klepek-klepek sama dia
Oh cintaku klepek-klepek sama dia
Sayangku klepek-klepek sama dia . . .

Beginilah kalau sedang jatuh cinta
Mata ngantuk jadi melotot
Telefonan bicara yayang-yayangan
Pulsa habis jadi pengen habis

Cintaku klepek-klepek sama dia
Sayangku kelepk-klepek sama dia
Oh cintaku klepek-klepek sama dia
Sayangku klepek-klepek sama dia

Beginilah kalau sedang mabuk cinta
Siang malam terbayang wajahnya
Beginilah kalau sedang mabuk cinta
Biar jauh terasa ada

Makanya kalau sedang jatuh cinta
Jangan suka main gelap-gelapan
Nenek bilang itu bahaya
Berbahaya . . .

Cintaku klepek-klepek sama dia
Sayangku klepek-klepek sama dia
Oh cintaku klepek-klepek sama dia
Sayangku klepek-klepek sama dia . . . 

Beginilah kalau sedang jatuh cinta
Mata ngantuk jadi melotot
Telefonan bicara yayang-yayangan
Pulsa habis jadi pengen nangis

Makanya kalau sedang jatuh cinta
Jangan suka main gelap-gelapan
Nenek bilang itu bahaya (4x)
Banyak setannya.

My Immortal Lyrics  

Posted by: shellysiidamit

I'm so tired of being here
Suppressed by all my childish fears
And if you have to leave
I wish that you would just leave
'Cause your presence still lingers here
And it won't leave me alone

These wounds won't seem to heal
This pain is just too real
There's just too much that time cannot erase

[Chorus:]
When you cried I'd wipe away all of your tears
When you'd scream I'd fight away all of your fears
And I held your hand through all of these years
But you still have all of me

You used to captivate me by your resonating light
Now I'm bound by the life you left behind
Your face it haunts my once pleasant dreams
Your voice it chased away all the sanity in me

These wounds won't seem to heal
This pain is just too real
There's just too much that time cannot erase

[Chorus]

I've tried so hard to tell myself that you're gone
But though you're still with me
I've been alone all along

[Chorus]

... ah, me... ah, me... ah...

10th October 2015, Nadiah Graduate  

Posted by: shellysiidamit

Congratulations to my dear lovely cousin, Nadiah for your graduation.









2015 Raya With Family & Cousins  

Posted by: shellysiidamit










Inda banyak kan dishare gambar rayanya ane. Pasal ada yang belabih begambar. HAHAHA. Darinya first raya ke raya kelima saja. Jaditah aaah. HEEE.




















New Story  

Posted by: shellysiidamit

Assalamu'alaikum warahmatullah hi wabarakatuh.

Hai,
Disini I nak ceritakan satu cerita yang bikin I stress melanda selama dua hari kan ketiga hari sudah. Aku inda dapat log in ke blog ku. HAHAHA. Menangis ku mikiiikan. Yatah tu naaaah, luan banyak email. Biasalah, dahulunya jaman poklen.  Inda cukup satu email. HAHAHA. But alhamdulillah dengan hasil usaha ku antam saja log in email dan ahernyaaaa, aku berjaya masuk blog ini. HUUUU.

Banyak kan dishare sebenarnya tapi apakan dayaaaa. Subuh ane jua ku kan becaitaaa, lalaaah tu geeng. Habanghabang, hadikhadik dan halaihalai pun tidur sudah. Aku ane saja kelawar mengusahakan email ku. Baru email blog tu ku usahakan aaah, email account ku atu baaaah kan dipikiiikan lagi. Marah ku aaah.

Apapapun, alhamdulillah saya dah berjaya memasuki blogger dan mengupdate blogger saya. Makanya, saya disini ingin mengucapkan Selamat Subuh. Silalah tidur.

Bye :)